12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı

Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından Hukuk Fakültesi konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı düzenlendi. Programa Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu GÜNCÜ, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldılar. Yrd. Doç. Dr. Arzu GÜNCÜ’nün açılış konuşmasının ardından; Turizm ve Otelcilik MYO öğretim elemanı Okt. Gülay HACIOĞLU’nun Mehmet Akif ERSOY’un hayatı ve İstiklal Marşı’nın kabul ediliş serüvenini içeren anlatıları ile öğrenciler tarafından sunulan şiir dinletisi ve orotoryo sunusu gerçekleştirildi.

Programda emeği geçen Okt. Gülay HACIOĞLU ve öğrencilerimize Turizm ve Otelcilik MYO olarak teşekkürü bir borç biliriz.

Programda görevli öğrenciler

Güven YERLİKAYA