Justiniano Hoteller Yöneticisi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile buluştu.

Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu turizm sektörü ile ilişkilerini geliştirmek, öğrencilerinin kariyer planlarında yol göstermek amacıyla Justiniano Oteller Zinciri Operasyon Müdürü Atilla Vural’ı öğrencileriyle buluşturdu. Söyleşide turizm sektöründe kalifiye personelin önemini vurgulayan Vural,  geçtiğimiz sezon otellerinde staj yapan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerden duydukları memnuniyetin, 2015 sezonu için en büyük referans olduğunu ifade etti. Söyleşi sonrasında mezun durumda olan öğrencilere kariyer fırsatlarıyla ilgili bilgi veren Vural, farklı departmanlarda meslek uzmanlıklarına göre çalışmak isteyen öğrencilerin özgeçmiş bilgilerini alarak Alakart Şefi Osman Tez ile ön görüşmeler gerçekleştirdi.

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Güncü yapılan söyleşi sonrası Justiniano Otelleri Operasyon Müdürü Atilla Vural’a okullarına gösterdikleri ilgi ve öğrencilere sundukları bu fırsattan dolayı teşekkürlerini iletti.